fredag 27. august 2010

Velkommen!

Hjertelig velkommen til mitt aller første innlegg på min egen blogg!

Jeg har blitt inspirert - først og fremst av min gode venn og kollega, Kathleen Haden - til å begynne å skrive litt om det jeg holder på med til daglig - å møte mennesker som trenger hjelp til å bli friske fra ME, kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, angst, fobier m.m.

Dette arbeidet, som jeg har holdt på med siden 2006, er noe av det mest interessante og lærerike jeg noen gang har gjort. Jeg møter mange typer mennesker som alle har det til felles at de søker en forklaring på hvorfor de er syke, og ikke minst - hjelp til å bli kvitt sykdommen.

De fleste står overfor en stor, og ofte krevende jobb - nemlig å forandre sin måte å være på. Det handler ikke om å forsøke å innrette seg etter sykdommen og symptomene, men tvert imot å lære seg til å forstå hva symptomene forteller, og så å reagere på det. For enkelte går dette greit, mens det for noen krever en del innsats.

Når denne læreprosessen er gjennomført er det en utrolig opplevelse både for klient og terapeut.

I denne bloggen vil jeg formidle noen tanker og erfaringer som forhåpentligvis kan være til nytte for noen - enten de er syke eller ikke. Jeg tar også gjerne imot forslag til temaer jeg kan skrive om.

Kontakt meg gjerne på olaf@berli.no.


Jeg har plassert min blogg i Askimnorske bloggkart!
Blogglisten....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar