lørdag 4. januar 2020

Nytt år - nytt tiår... en oppdatering

Igjen er det svært lenge siden jeg skrev noe her på denne bloggen. Har tenkt på det en lang stund, men altså ikke gjort noe mer enn det.

I forbindelse med jul- og nyttårshelgen dukket det imidlertid opp litt inspirasjon til å gjøre noe mer enn å tenke på å skrive.

La meg starte med å se bakover.
I løpet av de siste par årene har det vært en del opp- og nedturer. Dette har vært krevende - ikke bare for meg, men også for alle rundt meg - familie, venner og andre. Når jeg skriver dette ser det heldigvis ut til at situasjonen er på ganske stabil opptur.

En av de viktigste erfaringene jeg har gjort i denne perioden er at familie og venner er utrolig viktig - ja, ikke bare viktig, men faktisk helt avgjørende for å komme igjennom de tøffeste periodene. Det er utrolig godt å ha noen som oppmuntrer, inspirerer, eller stiller de nødvendige og kritiske spørsmålene.

I løpet av det siste året har det blitt klart at gården der vi har bodd i snart 50 år skal selges. Vi solgte den for flere år siden til Tore, yngste sønn, og han regner med å selge eiendommen i løpet av 2020. Det betyr at vi må finne et nytt sted å bo.

Det var ganske uvant å begynne å se på boligannonser og gå på visning. Også vanskelig å finne noe som falt i smak til en grei pris. Så kom vi i kontakt med Mesterbygg Østfold. De hadde satt opp et hus på et nytt felt her i Skiptvet. Jeg var på visning, men syntes at huset var for lite. Det viste seg imidlertid at samme firma også skulle bygge på nabotomten. Etter litt kontakt inngikk vi avtale om kjøp av huset når det er ferdig (sommeren 2020). Vi avtalte også noen mindre justeringer. Selv om det ikke er vi som bygger huset er det likevel spennende å følge med på prosessen.

Ved årsskiftet gjorde jeg også en annen endring - jeg sa opp leieavtalen av kontoret jeg har hatt i Askim. Det siste året har det vært svært få klienter. Mye av årsaken er at jeg trappet ned annonseringen på Google og Bing. Kostnadene til lokaler og annonsering gjorde at motivasjonen for å fortsette som før ble redusert. De nevnte opp- og nedturene på privaten har også bidratt. Jeg vil likevel fortsette å jobbe med klienter som ønsker det, og mange års erfaring blir ikke borte så fort...

Så litt framover:
Jeg vil fortsatt jobbe med Reverse Therapy, men på en litt annen måte. Mange av konsultasjonene vil skje på telefon. Der det er behov for ansikt-til-ansikt konsultasjoner har jeg mulighet til å leie et kontor sentralt i Askim. Jeg har imidlertid ingen fast adresse der.

Innen august i år vil vi altså flytte til nytt hus og få ny adresse: Brekkestubben 6 i Skiptvet. Da blir det bl. a. gangavstand til både butikk og treningssenter.

Nå, rett etter årsskiftet, kan jeg feire 5-årsjubileum som Yogainstruktør hos Skiptvet Treningssenter. Dette er en aktivitet som har vært, og fortsatt er interessant. Positive tilbakemeldinger fra elevene bidrar selvsagt også til motivasjon. De siste årene har jeg hatt to økter hver uke - mandag formiddag og tirsdag eller onsdag kveld. Jeg regner med å fortsette med dette så lenge helsa holder og senteret ønsker å ha meg der....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar